Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със стоповете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със стоповете

Проблема ми по точно е със буксите явно. Всеки 2 седмици трябва да оправям тъпите букси защото или нагарят или се стопяват и всички крушки изгарят. Има ли решение, накрая ще ги запоя и да се знае
    Пс.алфа 156 00г.
    Last edited by 1506; d.m.y г., 11:13.

Първо хубавичко замери масите и дали някъде няма склонност към късо
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от 1506 Покажи съобщение
      Проблема ми по точно е със буксите явно. Всеки 2 седмици трябва да оправям тъпите букси защото или нагарят или се стопяват и всички крушки изгарят. Има ли решение, накрая ще ги запоя и да се знае
      Пс.алфа 156 00г.
      Прилича ми на хлабава връзка, смени ли буквите с други или просто изправяш ламаринките на старите?
      Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Букси не съм сменял. Виждам че вътре където са пластините е нагоряло и самите пластинки са изкривени

Comment

Букси не съм сменял. Виждам че вътре където са пластините е нагоряло и самите пластинки са изкривени
          Значи от някоя морга вземи буксите и трегерите ( "платката", която държи крушките и в която се включва бъксата) смени ги и ще ти се реши проблема. Само гледай и тези, които взимаш да не са нагорели.
          Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Значи само буксите.. защото платките са читави

Comment

Значи само буксите.. защото платките са читави
              Тя като е нагоряла буксата, силно вероятно е и пиновете на платката да са нагоряли. Огледяй хубаво и виж дали и те са нагорели, опитай се да ги почистиш, когато слагаш новите букси.

Comment

Мерси за инфото, чиновете на платката са си супер, но пластмасата е леко стопена. Ще сменя буксите и би трябвало всичко да е ок

Comment

Working...
                X